Annonce
Sport

Overrasket Kielstrup efter drama:  - For fanden da. Vi er i semifinalen

Alberte Kielstrup udlignede til 26-26 for NFH med næsten fem minutter tilbage. Det blev det sidste mål i kampen mod Silkeborg-Voel. Foto: Hans Kurt Frederiksen
Der gik lige nogle sekunder før det gik op for Alberte Kielstrup, at det ene point mod Silkeborg-Voel var nok til en DM-semifinaleplads.

NYKØBING: 26-26 stod der måltavlen i Spar Nord Boxen efter et intenst drama mod Silkeborg-Voel, hvor hele sæsonen stod og faldt med, at NFH kvalificerede sig til DM-semifinalen. Det lykkedes med det uafgjorte resultat, men det var ikke gået op for højrebacken Alberte Kielstrup, da slutsignalet lød.

- Da tiden rinder ud, og alle pigerne løber ind på banen og jubler, der er det ikke gået op for mig, at vi rent faktisk er i semifinalen. Der går nogle sekunder før jeg når at tænke. For fanden da. Vi er semifinalen, lød det fra en glad Alberte Kielstrup, der få minutter forinden havde været en del af et drama, hvor Silkeborg-Voel havde bolden i de sidste sekunder og stod med afgørelsen i hænderne.

- Der er jeg bare fuld fokuseret på, at de ikke må nå at få en kvalificeret afslutning, og det lykkedes vi heldigvis med, sagde Alberte Kielstrup, der udlignede til 26-26 med næsten fem minutter tilbage. En scoring, der skulle vise sig at blive kampens sidste.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dumme beslutninger

- Fra vores side så tager vi nogle dumme beslutninger og tager nogle dårlige skud, og jeg tror at Silkeborg-Voel bliver nervøse til sidst, da de står over for en stor triumf. Hvis jeg havde været Silkeborg-spiller, så havde jeg været voldsomt skuffet lige nu, for de havde havde virkelig chancen for at slå os i dag, sagde en ærlig Alberte Kielstrup, der dog ikke nåede at tænke, at holdet var på vej ud af DM-slutspillet med et nederlag.

- Nej faktisk ikke. Jeg var så fokuseret på, at vi skulle hente dem og vi jo hele tiden noget vi skulle indhente, så de tanker nåede jeg heldigvis ikke at få. Men her bagefter kan jeg da godt se, at vi var meget tæt på at misse en DM-semifinale. Den skuffelse slipper vi nu heldigvis for, og kan spille helt frit i en DM-semifinale, som jo nok bliver mod Odense, konstaterede Alberte Kielstrup, der heller ikke afviste at niveauet skal være et helt andet, hvis Odense skal presses.

- Det er der ingen tvivl om, men nu er vores målsætning for sæsonen indfriet, og det kan forhåbentligt frigøre nogle ressourcer og bringe vores spil op på det niveau, der skal til, for at vi skal have en chance i en semifinale.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aldrig tilgivet mig selv

Amalie Wulff kunne på alle måder have haft en afgørende rolle i slutfasen, da hun brændte to skud og også med bolden væk i de sidste fem minutter. Heldigvis fik det ingen betydning for det samlede udfald, men det var nok mere held end forstand.

- Hvis jeg havde scoret til sidst, så havde vi jo været helt sikre. Men det gjorde jeg ikke, og jeg tror aldrig jeg havde tilgivet mig selv, hvis de havde scoret til sidst, og det havde kostet en semifinaleplads. Selvfølgelig kom der nerver på i slutfasen, men jeg følte, at vi kom til chancerne i anden halvleg, og så var det bare at sætte dem i kassen. Det gjorde vi i anden halvleg i modsætning til første halvleg, hvor jeg egentlig synes vi spiller okay, men bare ikke kan score, lød det fra Amalie Wulff, der nu ser frem til semifinalerne, når den ligegyldige sidste slutspilskamp mod Team Esbjerg på onsdag er overstået.

- Vi har vist i kampe i denne her sæson, at vi har niveauet, og spiller vi op til vores bedste mod Odense, så har vi også en chance, men gør vi det ikke, så er vi chanceløse, sagde Amalie Wulff efter kampen.

  • Alberte Kielstrup udlignede til 26-26 for NFH med næsten fem minutter tilbage. Det blev det sidste mål i kampen mod Silkeborg-Voel. Foto: Hans Kurt Frederiksen
Annonce
Sport

Ljungquist med KO-sejr i eget stævne

Boksning

18-årige Cecilie overbeviste

Annonce
Annonce
Falster

Vakte opsigt på Falster: Nu bekræfter de vildt fund

Guldborgsund

Undrer sig over helt nye detaljer i brev

Knuthenborg

I overskud i København: Nu får Knuthenborg glæde af dem

Musik

Nægter at have truet: Udsmidt deltager afviser alt

Nykøbing

Stort galleri: Elevernes imponerende galla-ankomst

Sport

Keeper reddede Nykøbing FC kort før tid

Sport

Ljungquist med KO-sejr i eget stævne

Boksning

18-årige Cecilie overbeviste

Guldborgsund

Kendt bageri skifter navn: Det skal det hedde

Lokal nyt

Advarer før pinsen: Tænk jer om

Lokal nyt

Efter lønfusk for millioner: Bemærkelsesværdig ændring møder kritik

Sport

Sendte pædagogerne op i det røde felt: Nu har han fået 3-årig kontrakt

Guldborgsund

Øretæver i luften: Kærestestrid endte galt

Lolland

Lokale museer er lettede over ny reform: Mister ikke tilskud

Indland

Jagtulykke koster 53-årig mand livet

Annonce
Annonce
Lolland

Festivaltriumf på Lolland: Billetsalget boomer

Indland

Sort røg: Brand hos Novo Nordisk kan ses på 30 kms afstand

Vejret

Weekenden bliver varm men slutter for en landsdel med byger

112

Anklager vil have betjent straffet for udrykning med 200 km/t

Skole

Sidste skoledag uden fadæser: Fans, karameller og love

Indland

Ni ud af ti danskere modtog sireneadvarsel på mobilen

112

Tysker på afveje: Cyklede på Farøbroen