Annonce
Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet

Alberte Kielstrup har fået fjernet en knude i hoften, og kun fokusere hundrede procent på håndbold igen. Foto: Hans Kurt Frederiksen
Alberte Kielstrup har gennemgået en mindre operation, og er nu helt klar til de afgørende kampe i DM-slutspillet.

NYKØBING: I fredagens kamp mod Team Esbjerg, hvor NFH tabte 30-18, sad landsholdsbobleren Alberte Kielstrup på udskiftningsbænken hele kampen. Hun kunne godt have spillet, hvis det havde gjaldt liv eller død, men en operation i hoften, skulle lige have lov at hele hundrede procent, før hun kom i gang, og det er den nu. Hun er således med, når NFH i aften møder Sønderjyske på udebane.

- Jeg er helt sikkert med i aften, forsikrer Alberte Kielstrup, der ikke løb nogen risiko i fredags.

- Da jeg var syet med seks sting og også havde sting indvendig i kroppen, var der en lille risiko for, at operationssåret ville springe op, hvis jeg landede forkert ned på hoften. Den risiko skulle være helt væk nu, og derfor tør jeg godt spille igen, siger Alberte Kielstrup, der længe har haft problemer med den ene hofte, når hun landede efter en afslutning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Knuden flyttede sig rundt

- Kort før landsholdspausen opdagede vi en knude i hoften, som flyttede sig lidt rundt, som den nu ville, men den skulle ikke være der, og ingen kunne rigtig sige hvad det var, så jeg har fået opereret knuden ud, fortæller Alberte Kielstrup, der udover ømheden også mentalt har tænkt på, om knuden havde noget ondt i sig.

- Det kan man jo ikke lade være med at tænke på. Hvad pokker er det for noget, når ingen kunne fortælle mig hvad det var, selvom op til flere forskellige læger har vurderet det. Men nu er knuden undersøgt, og der var heldigvis ikke noget dårligt eller ondt i den. Det kommer sig nok bare af, at jeg har en forfærdelig faldteknik, som jeg skal forbedre. Så alt er godt. Jeg har ikke længere nogle dårlige tanker i mit hovedet og noget at være nervøs for, så det er virkelig godt, siger den 23-årige højreback, der måtte melde fra til den seneste landsholdssamling af samme årsag.

Men også fordi kroppen generelt var slidt ovenpå et hårdt program.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Helt klar igen

- Der har jeg virkelig brugt pausen til at komme ovenpå igen, og har givet den alt hvad den kunne trække i styrketræningslokalet, så jeg føler virkelig, at jeg er kommet helt til hægterne, og glæder mig til den resterende del af sæsonen, siger Alberte Kielstrup, der er helt klar til aftenens kamp i Sønderborg mod Sønderjyske.

- Det er en kamp vi skal have to point i. Vi kommer med enorm motivation, og vil gerne sætte tingene på plads, så vi kan booke plads i semifinalen. Der skal vi være bedre i forhold til dem, der måske ikke har så meget at spille for mere. Men kender jeg Sønderjyske ret, så vil de rigtig gerne drille os og stikke en kæp i hjulet, så vi skal spille op til vores absolut bedste, for at tage en sejr, lyder det fra Alberte Kielstrup.

Hun er eneste positive tilføjelse i forhold til kampen mod Team Esbjerg. Målvogter Catharina Brock er stadig ikke klar efter en knæskade, og Rosa Skovlund Schmidt kæmper også stadig med at blive klar, efter en ankelskade.

NFH kan med en sejr i aften spille sig i DM-semifinalen for andet år i træk, såfremt Team Esbjerg forinden har slået Silkeborg-Voel.

Sønderjyskes normale hjemmebane i Arena Aabenraa er optaget i aften, så derfor er kampen flyttet 36 kilometer længere sydpå til Skansen i Sønderborg, hvor der er kampstart kl. 20:00 og Radio SydhavsØerne sender direkte fra kampen.




  • Alberte Kielstrup har fået fjernet en knude i hoften, og kun fokusere hundrede procent på håndbold igen. Foto: Hans Kurt Frederiksen
Annonce
Sport

Kunne ikke se sig selv fortsætte: Stopper efter træneruro

Sport

Claus Jensen rørt efter sejr: - Spillerne fortjener det så meget

Annonce
Annonce
Guldborgsund

Millionfremgang hos lokal brugs

Dølle

Kæmpe p-kaos på Dølle: - Har aldrig oplevet noget lignende

Dølle

Lørdag på Dølle: Fra Keld og Hilda til Daze

Dølle

Masser af mennesker og traktortræk

Guldborgsund

Præst til rørt familie: - Han kan stadig være jeres forbillede

Dølle

Politiets status: Masseslagsmål og trusler på Dølle

Dølle

Bikerpiger og "bøndernes dødsdruk": Se billederne fra årets Damefrokost

Dølle

Siden 1980: Preben har aldrig misset et eneste Dølle

Dølle

Timelang kø: Nu har Dølle truffet en beslutning

Dølle

Ørkenens døtre og Mario Sisters glæder sig: - Vi har varmet lidt op hjemmefra

Sport

Claus Jensen rørt efter sejr: - Spillerne fortjener det så meget

Dølle

Nu er den væk: Hvad betyder det for Dølle?

Dølle

Nu ryster Dølle igen: 1600 damer går fest-amok!

Dølle

Den nye Dølle-pølse: Hvad siger markedsgæsterne?

Dølle

Musikken sætter gang i festen: - Vi kommer fra Døllefjelde-Musse ...

Annonce
Annonce
Dølle

Ødelæggende vejr skaber problemer: Dølle kæmper for farbart marked

Guldborgsund

Mark O. Madsen overrasker: Går ind i politik

Lokal nyt

Regionsråds-politiker bryder med sit parti

112

Brandvæsnet blev tilkaldt, men vendte hurtigt om

Sport

Kunne ikke se sig selv fortsætte: Stopper efter træneruro

Indland

Rusland advarer Danmark: Det vil blive gengældt

Sport

Reddet fra konkurs - klar til kamp mod Nykøbing